Ingen föreningsstämma i år Ingen medlemsavgift för andra verksamhetsåret

På grund av coronapandemin beslöt styrelsen den 5 oktober 2020 att inte genomföra någon föreningsstämma under 2020. Beslutet skedde med saknad då vi gärna hade velat träffa medlemmarna och lyssna på era synpunkter. Berätta gärna vad ni tycker, vill eller har för idéer och information via vår facebooksgrupp Ösbybadets Vänner, https://www.facebook.com/groups/2534095806661726/ eller genom mejl till någon av oss i styrelsen Lars, Jan, Gunilla, Clarence eller Margit på mejladressen förnamn@osbybadetsvanner.se

Vi beslöt även att inte ta ut en medlemsavgift för 2020, dvs en betald medlemsavgift är giltig ända tills föreningsstämman i vår oavsett om du betalade redan 2019 eller senare. Detta för att föreningen till stor del befinner sig i ett vänteläge under den långbänk som Kultur- och Fritid av prestigeskäl valt att hantera fritidsverksamhet vid Ösbysjön. Vi i styrelsen gör verkligen allt för att bryta dödläget och det är vår övertygelse att så förr eller senare kommer att ske. Du som medlem får gärna hjälpa till genom att ta ställning på sociala medier och i andra sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: